Nasjonalt møte for regionale talentråd

2016 Nasjonalt møte 10.10.jpg
NASJONALT MØTE: De regionale samarbeidsrådene for talentutvikling innen musikk møtes i Bærum i november.
10.10.2016 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Nasjonalt møte for regionale talentråd

SANDVIKA: Torsdag 24. november arrangeres et nasjonalt møte for de regionale samarbeidsrådene for talentutvikling innen musikk. Norsk kulturskoleråd vil også være representert.

 

Regionale samarbeidsråd for talentutvikling ble etablert etter initiativ fra Norges musikkhøgskole. Det nasjonale fagrådet for utøvende musikkutdanning (NRUM), har sluttet seg dette og forpliktet seg til at institusjonene som driver talentutviklingsprogrammet Unge Musikere skal ha et samarbeidsråd i hver region.

 

Samarbeidsrådet i Østlandsområdet har et ekstra ansvar for å initiere til nasjonale samlinger. Og det er på vegne av dette rådet at det innkalles til nasjonalt møte i samarbeidsrådene torsdag 24. november. Møtet vil finne sted på Bærum kommunale musikk- og kulturskole i Sandvika, med start kl. 10.00.

 

De regionale rådene driftes av kontaktpersoner ved regionale konservatorier/høgskoler for musikk, i samarbeid med kontaktpersoner for MDD-linjer i de respektive distriktene, kulturskolerepresentanter for storbynettverket og rådgivere fra Norsk kulturskoleråd.

Les flere nyheter!