- Rammeplanen gjør det lettere å eie en kulturskole

Marianne Bremnes.png
TYDELIGGJØR FORVENTNINGER: - Den nye rammeplanen tydeliggjør forventningene til både kommunens valgte politikere og til kulturskolens ansatte, sier ordfører Marianne Bremnes.
31.10.2016 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

- Rammeplanen gjør det lettere å eie en kulturskole

HARSTAD: Rammeplanen gjør det lettere å eie en kulturskole, og se hvilke muligheter dette eierskapet gir.

 

Det sier Marianne Bremnes, ordfører i Harstad. Hun er intervjuet i en kortfilm Norsk kulturskoleråd har laget for å tydeliggjøre betydningen av den nye rammeplanen for kulturskolen. Hun understreker at det å vedta en rammeplan for kulturskolen - som en del av kommunens planverk - bør være den naturligste ting i verden.

 

Flere slike filmer er laget, og i rammeplanseksjonen på nettstedet kulturskoleradet.no vil du kunne se alle filmene etter hvert som de har premiere. Per 31. oktober finner du der filmer med Marianne Bremnes, kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen, kulturskolerektor Martha M. Hansen og Erling Lien Barlindhaug, avdelingsdirektør for utdanning i KS.

 

Se filmene med Marianne Bremnes, Torbjørn Røe Isaksen,

Martha M. Hansen og Erling Lien Barlindhaug

 

I sitt filmintervju forteller ordfører Marianne Bremnes at den nye rammeplanen tydeliggjør forventningene til både kommunens valgte politikere og til kulturskolens ansatte. 

 

Filmene som fokuserer rammeplanen er produsert av Media-Service på oppdrag fra Norsk kulturskoleråd, som utgir rammeplanen for kulturskolen. I filmene medvirker også et knippe unge kulturutøvere, som ble filmet på Arendal kulturskole.

Les flere nyheter!