- Rammeplanen trygger og kvalitetssikrer - og motiverer oss

Bilde av Martha M.Hansen
GJØR SKOLEN BEDRE: Vi bruker rammeplanen til å profesjonalisere kulturskolen, sier Martha M. Hansen, rektor ved Arendal kulturskole.
26.10.2016 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

- Rammeplanen trygger og kvalitetssikrer - og motiverer oss

ARENDAL: Rammeplanen trygger og kvalitetssikrer - og motiverer oss i vår kulturskole i det arbeidet vi holder på med akkurat nå.

 

Det sier Martha M. Hansen, rektor ved Arendal kulturskole. Hun er intervjuet i en kortfilm Norsk kulturskoleråd har laget for å tydeliggjøre betydningen av den nye rammeplanen for kulturskolen.

 

Flere slike filmer er laget, og i rammeplanseksjonen på nettstedet kulturskoleradet.no vil du kunne se alle filmene etter hvert som de har premiere. Per 26. oktober finner du der filmer med Martha M. Hanssen, kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen og Erling Lien Barlindhaug, avdelingsdirektør for utdanning i KS.

 

Se filmene med Martha M. Hansen, Torbjørn Røe Isaksen og Erling Lien Barlindhaug

 

I sitt filmintervju forteller arendalsrektoren om tre ting hun og hennes kulturskole vil bruke rammeplanen til:

 

  • Bygge stolthet innad
  • Profesjonalisere kulturskolen
  • Få skoleeier til å ta stilling til kulturskolens rolle i samfunnet 

Filmene som fokuserer rammeplanen er produsert av Media-Service på oppdrag fra Norsk kulturskoleråd, som utgir rammeplanen for kulturskolen. I filmene medvirker også et knippe unge kulturutøvere, som ble filmet på Arendal kulturskole.

Les flere nyheter!