Forum som gir deg svar på rammeplanspørsmål

2016 Forum 2.11.png
ARENA FOR DEBATT OG SPØRSMÅL: Forumene i rammeplanseksjonen er stedet for rammeplanrelaterte diskusjoner og søking etter gode råd.
02.11.2016 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Forum som gir deg svar på rammeplanspørsmål

TRONDHEIM: Rammeplanen for kulturskolen - og arbeid med denne -  er på agendaen til stadig flere kulturskoleledere og -lærere. Likeså for skoleeierrepresentanter innen både politisk og administrativ sektor. Og alle kan gå til Rammeplanseksjonens forum for å spørre og diskutere.

 

På nye kulturskoleradet.no fins en egen rammeplanseksjon med mye informasjon om rammeplanen. Et av rommene er et eget rammeplanforum, inndelt i ni delforum, der det er fritt fram for alle rammeplanrelaterte spørsmål og debatter.

 

- Forumene i rammeplanseksjonen er ment for debatt, erfaringsutveksling, spørsmål og svar o.l. som har relasjon til rammeplanen, fagplanene, lokale læreplaner og/eller opplæringsprogrammene. Velkommen inn, sier fagsjef Åste Selnæs Domaas i Norsk kulturskoleråd. Hun er selv en av moderatorene som skal bidra til at du som forumbruker blir godt ivaretatt, enten du vil spørre om noe konkret eller diskutere og reflektere.

 

Med seg i moderatorkorpset har fagsjefen flere av kulturskolerådets rådgivere. I utgangspunktet skal livet i forumene gå sin gang uten moderatorinnblanding, men i blant starter moderatorene opp egne tråder. For eksempel for å innlede til debatt.

 

- Vi har forsøkt å gjøre forumene så brukervennlig som mulig. Alle kan uten å registerere seg gå inn og lese i alle forum. Ønsker du å delta i en debatt, stille spørsmål eller kanskje gi svar, da registrere du deg først via et enkelt skjema. Registreringa er nødvendig for å sikre kvaliteten på forumtjenesten og hindre uønsket spam å forumene, sier Selnæs Domaas.

 

- Det er allerede innledet til debatt i flere av forumene, sier Åste Selnæs Domaas. - Så ta gjerne turen innom forumene allerede i dag. Til forumene

 

Forumbruker-informasjon

 

  • Som forumbruker kan du starte en tråd (innlede til diskusjon, stille spørsmål o.l.), eller delta i en etablert tråd.
  • Som bruker forplikter du deg til å følge retningslinjene som er beskrevet her: Vilkår for bruk av forumene.
  • Du registrerer deg som bruker ved å gå inn i valgfritt forum (registreringa gjelder alle forumene). Grønn registreringssknapp finner du til høyre for forumets navn.
  • Innlogging gjør du også til høyre for forumets navn.
  • Norsk kulturskoleråds moderatorer følger med, og svarer/kommenterer når det er naturlig. Moderatorerne kan også starte, avslutte, korrigere og slette tråder/innlegg.

Les flere nyheter!