Kulturskolekalenderen 2017 kan bestilles

2016 Kalender 2017 21.11.png
KALENDER KAN BESTILLES: Kulturskolekalenderen 2017 er klar for bestilling.
21.11.2016 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Kulturskolekalenderen 2017 kan bestilles

TRONDHEIM: Hva med en lekker «kunstutstilling» med nyttefunksjon til nytelse på egen vegg, eller som gave til slekt eller kolleger? Kulturskolekalenderen 2017 er å få kjøpt.

 

Kulturskolekalenderen 2017 kan du bestille her

 

Kulturskolekalenderen 2017 er ferdig juryert og produsert, og på markedet tidsnok til å bli en fin julegave til så vel kulturskolevenner som til kjente som kanskje ennå ikke kjenner skoleslaget så godt.

 

I år er designet på kalenderen noe endret, noe som gjør at det har blitt plass til enda flere bilder. Den tidligere litt omfavnsrike innpakkingsvarianten er droppet til fordel for to kraftige omslagssider foran og bak, som gir like gode beskyttelse under forsendelse.

 

Juryen har igjen hatt en krevende, men også spennende og givende jobb å gjøre, med å plukke ut arbeidene som til sammen utgjør den «kunstutstillingen» kalenderen som helhet utgjør. Elever ved 70 kulturskoler hadde sendt inn arbeider til vurdering i år, 14 skoler flere enn til årets kalender.

 

Disse skolene har fått med bidrag i Kulturskolekalenderen 2017

 

Fabiola Charry, rådgiver i Norsk kulturskoleråd og rådets kontaktperson for visuell kunst, liker godt kvaliteten på de innsendte bidragene. Og hun er takknemlig for alle bidrag, og all hjelp kulturskolelærere landets rundt har bidratt med:

 

Takker både elever og lærere

 

– Jeg ønsker å takke alle som har bidratt med flotte arbeider av høy kvalitet. Takk også til de mange som leverte gode forslag, men som det dessverre ikke ble plass til denne gangen. Håper dere forsøker til neste år, sier Fabiola Charry.

 

– Jeg vil også takke de mange pedagogene som har gjort en flott jobb med å sende oss dokumentasjon av arbeidene, og dermed spart oss for veldig mye arbeid med fotografering og tilbakesendelse av disse, sier Charry.

 

– Fin profilering

 

Hun mener 2017-kalenderen er et veldig godt uttrykk for hvor godt det arbeides innen visuelle kunstfag i mange kulturskoler. Charry synes kalenderen på godt vis speiler både bredden og kvaliteten i arbeidet.

 

– Kulturskolekalenderen 2017 er en flott julegave til alle du kjenner, både venner og slekt, og andre bekjentskaper som kan ha glede og nytte av å ha en kalender som påminner dem om alt det flotte som skjer ved kulturskolen også på deres eget sted i landet, sier Charry.

 

Slik skaffer du deg kalenderen

 

Alle som har fått sitt bidrag med i kalenderen får ett gratis eksemplar. For oss andre koster den nye kulturskolekalenderen 180 kroner. Bestiller du 15 eller flere blir prisen 150 kroner per stykk.

 

Kulturskolekalenderen 2017 kan du bestille her

Les flere nyheter!