Internasjonal kulturkraft - også for kulturskoleansatte

2016 Kulturkraft 4.11.jpeg
NY KONFERANSE: Internasjonalt kultursamarbeid fokuserer på konferansen Internasjonal kulturkraft. (Foto: noku.no)
04.11.2016 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Internasjonal kulturkraft - også for kulturskoleansatte

BERGEN: Trolig har kulturskoleledere og -lærere noe å hente ved å delta på konferansen Internasjonal kulturkraft, som arrangeres i Bergen 31. januar – 1. februar 2017. Iallfall om deres kulturskole kan tenke seg å delta i internasjonale kultursamarbeid.

 

Konferansens arrangører har som mål å bidra til mer kunnskap, bredere nettverk og kompetansedeling for kommuner som vil vite mer om eller delta i internasjonalt kultursamarbeid.

Konferansen er resultat av samarbeid mellom fylkeskommunene fra Rogaland til Nord-Trøndelag, NOKU Nord-Trøndelag, NOKU Hordaland og Norsk kulturforum. Norsk kulturråd er også en viktig samarbeidspartner i arbeidet.

 

Arrangørene sier de opplever at kommunene har behov for møteplasser for kunnskapsdeling, kunnskapsheving og erfaringsutveksling. En arena der nye prosjekt kan diskuteres og utvikles på tvers av grenser både nasjonalt og internasjonalt. En møteplass for samarbeidspartnere.

Håpet er at konferansen skal bidra til at flere kommuner benytter seg av nettverk, programmer og støtteordninger for internasjonalt kultursamarbeid.

 

Representanter fra Norsk kulturråd vil være til stede, det samme vil representanter fra Norges regionkontorer i EU. Konferansedeltakerne vil møte folk med ulike erfaringer og kanskje også samarbeidspartnere for egne prosjekt.

 

Arrangøren ser gjerne at kommuner som allerede har egne internasjonale kulturprosjekter å presentere, tar kontakt.

 

Programmet legges ut om kort tid.

 

Mer informasjon her – også påmeldingsmulighet

 

Påmeldingsfrist: 9. januar 2017.

Les flere nyheter!