- Rammeplanen setter kulturskoleutvikling og kvalitet på dagsordenen

2016 Heidi Hesselberg Løken 7.11.jpg
VIKTIG VERKTØY: Kommunalsjef Heidi Hesselberg Løken mener rammeplanen for kulturskolen vil gagne kommunen langt utover kulturskoleområdet.
07.11.2016 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

- Rammeplanen setter kulturskoleutvikling og kvalitet på dagsordenen

KONGSBERG: Rammeplanen for kulturskolen setter kulturskoleutvikling og kvalitet på dagsordenen. Planen er et veldig nødvendig, felles rammeverk. Det sier kultur- og velferdssjef Heidi Hesselberg Løken.

 

Kommunalsjefen fra Kongsberg er intervjuet i en kortfilm Norsk kulturskoleråd har laget for å tydeliggjøre betydningen av den nye rammeplanen for kulturskolen. - Jeg gleder meg til fortsatt utviklingsarbeid av kulturskolen, ved blant annet å implementere rammeplanen, sier Hesselberg Løken. Hun arbeider i kommunen som ble kåret til Årets kulturskolekommune 2016.

 

Flere slike filmer er laget, og i rammeplanseksjonen på nettstedet kulturskoleradet.no vil du kunne se alle filmene etter hvert som de har premiere. Per 7. november finner du der filmer med Heidi Hesselberg Løken, kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen, kulturskolerektor Martha M. Hansen og Erling Lien Barlindhaug, avdelingsdirektør for utdanning i KS og ordfører Marianne Bremnes i Harstad

 

Se filmene med Heidi Hesselberg Løken, Marianne Bremnes, Torbjørn Røe Isaksen,

Martha M. Hansen og Erling Lien Barlindhaug

 

Filmene som fokuserer rammeplanen er produsert av Media-Service på oppdrag fra Norsk kulturskoleråd, som utgir rammeplanen for kulturskolen. I filmene medvirker også et knippe unge kulturutøvere, som ble filmet på Arendal kulturskole.

Les flere nyheter!