Jubel ved Kulturskulen i Eid for årets MGPjr-vinnere

2016 MGPjr 5.11.png
MGPjr-vinnere 2016: Vilde Hjelle og Anna Naustdal fra Nordfjordeid. (Foto: nrk.no)
05.11.2016 Egil Hofsli (tekst)
Del på:

Jubel ved Kulturskulen i Eid for årets MGPjr-vinnere

OSLO: Den ene er kulturskoleelev, den andre har en mor som er kulturskolelærer. Trolig blir årets vinnere av MGPjr grundig feira ved Kulturskulen i Eid i nær framtid.

 

Vilde Hjelle (12) og Anna Naustdal (13) fra Nordfjordeid hyllet sin egen landsdel og gjorde det så fengende at de vant MGPjr med sangen «Vestlandet». Vilde er kulturskoleelev på piano, men selvlært på sang. Anna har fått sangundervisning av sin mor, Hege Kristin Lillestøl Naustdal, som underviser ved Kulturskulen i Eid.

 

– Hele Vestlandet griner nok nå, sa programleder Ingrid Gjessing Linhave på NRK da de to jentene entra scenen i Oslo Spektrum som ferske MGPjr-vinnere. De to jentene klarte knapt å få fram et ord etter at de hadde blitt ropt opp som vinnere.

 

Begge jentene har sang som sin store lidenskap, og har blant annet deltatt på UKM flere gonger. Men De to møttes gjennom skiskyting. I fjor opptrådde de for første gang sammen, med sangen «Vintersong» på UKM.

 

MGPjr-sangen om Vestlandet er det Vilde Hjelle som har skrevet, og teksten som hyller den naturskjønne landsdelen ble skrevet i bilen på vei over Strynefjellet.

 

Mye mer om MGPjr på nrksuper.no

Les flere nyheter!